Despre Noi

MISIUNE

 1. Misiunea noastra  este aceea de a raspunde provocarilor permanente pentru realizarea de lucrari de anvergura de inalta calitate, care sa aduca o certa valoare in procesul de modernizare a societatii si a garanta clientilor,  satisfactia lucrului bine facut.

DESPRE NOI

 1. Societate privată, cu capital integral autohton, infiintata în anul 1998
 2. GENERAL SERVICE GRUP 98 este un competitor cunoscut pe piata constructiilor de cladiri civile si industriale din Romania, realizand lucrari conforme, cu materiale de calitate si echipamente performante, fiind intr-o permanenta evolutie
 3. GENERAL SERVICE GRUP 98  asigura o serie de servicii conexe executiei lucrarilor de constructii bazandu-se in permanenta pe o echipa de profesionisti cu expertiza in gestionarea proiectelor de constructii, oferind astfel, urmare a experientei de peste 18 ani pe piata constructiilor,  solutii integrate clientilor sai
 4. GENERAL SERVICE GRUP 98 este implicata in realizarea de proiecte in antreprenoriat general de
   1. constructii noi
   2. reabilitari, consolidari
   3. amenajari interioare, amenajari exterioare
   4. restaurari monumente istorice
 5. GENERAL SERVICE GRUP 98 priveste ca o provocare oportunitatea ivita dupa intergrarea Romaniei in UE, participand la numeroase competitii  cu finantare europeana , organizate pentru derularea unor proiecte de amploare

Cine suntem….

          S.C. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L este o societatea comerciala cu capital  privat, infiintata in anul 1998, avand ca obiect principal de activitate „Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale” .

          De la infiintare si pana in prezent, S.C. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L a reusit sa se dezvolte continuu pentru ca a inteles ca promptitudinea, calitatea si satisfactia clientului sunt  criterii esentiale in acest domeniu.

          Societatea noastra oferă atat servicii de proiectare, cat si executie de lucrari pentru  cladiri civile si industriale, de la  reabilitari, reparatii medii si capitale, pana la cladiri noi care includ toate categoriile de instalatii (electrice-curenti slabi, curenti tari -, sanitare, termo-ventilatii, gaze), precum si toate utilajele si echipamentele  tehnologice necesare functionarii la standardele europene in vigoare.

          In cei peste 18  ani de activitate in domeniul constructiilor, prin activitati specifice, ne-am implicat cu rezultate notabile, in domenii diverse, precum: infrastructura socio-culturala de dezvoltare a comunitatii (locuinte individuale si colective, birouri, scoli si gradinite, sali de conferinte si amfiteatre), organisme de asistenta sociala, sali de spectacole, monumente istorice, infrastructura spitaliceasca (sali de operatii, saloane terapie intensiva, laboratoare, centre de cercetare, etc.), statii de cale ferata si depouri de tramvai, statii electrice, etc.

          O garantie în plus a seriozitatii si a nivelului ridicat de derulare a proceselor, este faptul ca, S.C. GENERAL SERVICE GRUP 98 S.R.L a implementat si mentine în prezent un sistem de management care îndeplineste conditiile standardelor SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 , SR OHSAS 18001:2008.